Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen.

Staat uw vraag niet op deze pagina of heeft u op of aanmerkingen. Neem dan gerust contact met ons op. 

Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen & antwoorden

Ja, je zit nergens aan vast en het is 100% gratis.

Ja, dit is geheel gratis. Voor onze tussenkomst en begeleiding betaalt u helemaal niets. 

De basis voor de taxatie is o.a. de ANWB-koerslijst en Autotelex-pro. Verder wordt gekeken naar kleur, km-stand, opties, uitvoering, optische en technische staat. Vraag en aanbod in de markt zijn ook een belangrijke factor.

Wij verplichten u tot niets. Maar voor een juiste taxatie adviseren wij u om het taxatieformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Ook spelen foto’s van uw voertuig een belangrijke rol. U kunt deze ook per Whatsapp naar ons sturen op nummer 06 826 22222.

Normaal gesproken krijgt u 3 dagen bedenktijd om akkoord te gaan met het bod. Wil je direct akkoord gaan, dan mag dit natuurlijk ook.

De verkoopprijs kunnen wij overmaken via internetbankieren, het geld staat direct op uw rekening. Dit vinden wij de veiligste manier van betalen. Ook kunnen wij de verkoopprijs contact uitbetalen. 

Ja, u ontvangt direct een officieel RDW-vrijwaringsbewijs.

Ja, wij hebben een eigen ophaaldienst en kunnen uw voertuig ophalen. 

Uw voertuig wordt gekocht door een gerenommeerd en RDW erkend autobedrijf wat zorg draagt voor een plezierige en correcte afhandeling van de verkoop van uw voertuig. 

Ja, meestal zijn deze voertuigen niet meer interessant om te repareren, demontagebedrijven kunnen ze voor onderdelen gebruiken. Ook kunnen ze nog interessant zijn voor export. 

Nee, wij verstrekken uw gegevens aan niemand. Deze worden enkel voor de taxatie gebruikt, waarna ze verwijderd worden. Uw persoonlijke gegevens zijn in veilige handen. 

Ja, wij denken dat wij u in de meeste gevallen een beter voorstel kunnen doen. Het aanmelden kost u slechts enkele minuten en het is gratis en vrijblijvend.

Voor vragen kunt u ons altijd benaderen: info@voertuiginkoop.nl